Petite Crown

Petite Crown drivs av Mari, en mamma står bakom kulisserna.  Sedan 2018 har hon utveckla en märken med unik stil och värderingar. De finns i Kalifornien och skickar till alla återförsäljare därifrån. (Läs merSortiment är gjord av hög kvalitet, mestadels naturmaterial. 

Petite Crown deltar i "Fluff and Beyond Program", hon donerar 1 tygblöja för varje beställt produkt. Det är hennes sätt att dela med andra människor och att göra världen mer snäll mot varandra. Det finns många familjer i behöv av blöjor som inte har råd att köpa blöjor. Inte ens engångs. Mari har underbara värderingar som vi känner igen till. På det sättet när du som kund beställer Petite Crown hos oss bidrar du också att hjälpa familjer i behov runt i världen. (Läs mer) Kolla här hur många flyttlådor hade hon donerat! FANTASTISK! Se här

Mari väljer med kärlek vilka återförsäljaren får sälja Petite Crown. I Europa finns enstaka och vi är en av de. Vi är stolta över att kunna ha det i sortiment för dig. 

Petite Crown utbud är stor men kan fyllas upp efter önskemål. Tvecka inte att kontakta oss för att beställa åt dig.

Vi vill uppmärksamma till dig våra värderingar att leverera produkter vi skulle använda åt våra barn. Hoppas du som kund uppskattar vår arbete för att ge dig en annan alternativ än bara billigare märken. Kvalitet och värderingar har sitt pris. Litar du på oss kommer du aldrig ångra om ditt val att investera i Petite Crown blöjor.

Certifikationer:

Petite Crown är snäll mot mänskligheten och miljön. Det har CSPIA  certifikat i hela sortimentet och tillverkningsland är Kina men de samarbetar med  "Fair Labor Association Workplace Code of Conduct" det vill säga att de valt en fabrik som är medlem i en assosiation (läs mer om FLA)  som kollar noga alla arbetsvillkor, rättigheter och inget barnarbete eller/och slaveri. Läs mer.  

Kolla även här.

Tested: Consumer Product Safety Commission (CPSC) accepted test lab

Fritt från giftiga ämnen. 

Tillverkad i Kina