Petite Crown

Petite Crown drivs av Mari, en mamma som står bakom märken. I bara några månader sedan 2018 när hon började har hon utveckla en märken med unik stil. De finns i Kalifornien och skickar till alla återförsäljare därifrån. (Läs merSortiment med hög kvalitet, mestadels naturmaterial. 

Petite Crown deltar i "Fluff and Beyond Program" där hon donerar 1 tygblöja för varje produkt beställt. Det är hennes sätt att dela med andra människor och att göra världen mer snäll mot varandra. Det finns många familjer i behöv av blöjor mer inte har råd att köpa. Inte ens engångs. Mari har underbara värderingar som vi känner igen till. På det sättet när du som kund beställer Petite Crown av oss bidrar du också att hjälpa familjer i behöv runt i världen. (Läs mer) Kolla här hur många flyttlådor hade hon donerat! FANTASTISK! Se här

Mari väljer med kärlek vilka återförsäljaren får sälja Petite Crown. I Europa finns endast 3 och vi är en av de. Hur stolt vi känner oss! 

Under 2020 kommer Petite Crown vara en stor del av Lilla Moln. Vi vill satsa på våra värderingar att levererar produkter vi skulle använda åt våra barn. Hoppas du som kund uppskattar vår arbete för att ge dig en annan alternativ en billiga märken. Kvalitet och värderingar har sitt pris. Litar du på oss kommer du aldrig ångra om ditt val att satsar för Petit Crown.

Certifikationer:

Petite Crown är snäll mot mänskligheten och miljön. Det har CSPIA  certifikat i hela sortimentet och tillverkningsland är Kina men de samarbetar med  "Fair Labor Association Workplace Code of Conduct" det vill säga att de valt en fabrik som är medlem i en assosiation (läs mer om FLA)  som kollar noga alla arbetsvillkor, rättigheter och inga barnarbete eller/och slaveri. Läs mer.  

Kolla även här.

Tested: Consumer Product Safety Commission (CPSC) accepted test lab

Fritt från giftiga ämnen. 

Tillverkad i Kina