Stor wetbag- Pail liner- Elskbar- Mushrooms

250 kr
239 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :( Använd kontaktformulär om du vill veta när påfyllning beräknas.

En pail liner är en stor wetbag där du förvara använda blöjor i väntan på tvätt (funkar också för vanliga använda kläder). Lägg den i en blöjhink och lämna de smutsiga blöjorna i tills du tvätta dem. Det är enkelt och smidig. Påsen lämnas öppet för att luften ska cirkulera genom använda blöjor. Det är bra för att undvika möjliga bakterien uppväxning.

PERFEKT FÖR FÖRVARING AV SMUTSIGA TYGBLÖJOR

Den stora wetbag är gjord av vattentät TPU så att ingen fukt kommer ut ur. När tvättdags kommit lägg det hela påsen in i maskinen, och ja! du behöver inte tömma påsen innan. Blöjorna går ut själva inuti tvättmaskinen. På så sätt undviker du att behöva ha händerna i de smutsiga blöjorna. Det är smart och enkelt!

Det är en bra idé att ha två stora Pail liners för heltidanvändning, så att du alltid har en ren i blöjhinken, när den andra är i tvätt.

Elskbars stora wetbag (pail liner) har en stark resår i öppningen, så att den sitter tätt runt hinken. Den passar perfekt i t.ex. Filur-hinken eller Knodd-hinken från IKEA eller andra sorter på ca. 50 L.

Denna stora wetbag kan också användas utan blöjor. Den har ett band med en knapp så att du enkelt kan hänga Elskbars pail liner på en krok i badrummet eller så kan du vrida bandet runt öppningen och lämna den på golvet. Det är smart om du är på besök hos dina föräldrar och du behöver en plats att förvara tygblöjor tills du kommer hem igen. Använda tygblöja- lämna det i pail liner- stäng, använda tygblöja- lämna det i pail liner…..


Elskbar stora wetbag (pal liner) kan också användas till andra saker. Det kan t.ex. används för att transportera eller förvara våta och smutsiga overaller, regnkläder, vinterskor, kängor…. på vägen hem från dagis, eller som en väska på semestern. Endast fantasin sätter gränser för användningsområde!

Mått: 75 cm x 67 cm

Material: 100% polyester with TPU (thermoplastic laminate)

Tvättråd:

Tvätta max i 60 grader med oparfymerat tvättmedel utan zeoliter och mindre än 5% tvål . 

Använd inte sköljmedel eller blekmedel.

Torkas snabbt i rumstemperatur.

Hängtorkning är bäst för miljön och gör att wetbag  håller längre. Torktumla den INTE för det behövs ej.

Tillverkad i Kina.

Made I Kina