I lager.

Blöjskal OS Super (5,5 - 18Kg)- LODGE Kvar! Buttons Diapers

179 kr
90 kr

One Size skalbyxa från Button Diapers (Ai2, två delar system, inlägg ingår ej)

Buttons Diapers blöjbyxor är en vattentät skal som passar att använda till sina originella inlägg men också med de flesta formsydda blöjor, vikblöjor eller prefolds. Blöjskalet har flärpar som håller inläggen på plats och knappar. Original inläggen knäpps fast med tryckknappar i blöjskalet. Skalet har broderat logo på baksidan. (Kolla foto galleri här)

Storleken anpassas med hjälp av tryckknappar på framsidan.

Knäppning sker med knappar, och på grund av att resår i magen, rygg och ljumskarna är det lätt att få till en perfekt passform.

Två lager av PUL genom hela blöjskal.

Dubbelskydd/resor vid benen.

Resor i midjan på rygg och magen.

Två knapprad i midjan.

Storlek : Passar för det flesta barn mellan ca 5,5 - 18Kg  (12-40 lbs)

Tänkt att när du välja att använda ett två delar blöjsystem som Buttom Diapers (blöjskal+inlägg) man behöver inte byta blöjbyxan vid varje blöjbyte - det räcker att du byter den inläggen (absobverande delen). Insidan av blöjbyxa går att torka av med en tvättlapp innan du lägger i ett nytt inlägg. Man kan också lämna den skal lufta lite stund och ta en ny. Man roterar blöjskalet. Blöjbyxorna behöver du bara tvätta när de blir smutsiga eller om du vill. Detta gör att du vanligtvis  behöver ca 3-5 blöjbyxor för heltidsanvändning och ca 24 absorberande inlägg. Får en dag det räcker kanske med 3 blöjskal och 15 inlägg. Men det också beror på barnen behovs, familjens rutiner, tillgång till egen tvättmaskin eller inte, om ni praktisera EC eller inte. Så prova dig gärna vad som passar er bäst.

Material: PUL (polyuretanlaminerad polyester)

Tvättråd:

Tvättas i max 60 grader. Behöver ej torktumla. Det torkar snabbt i rumstemperatur så av miljöskäl är det även bra att hängtorka.

Läs gärna tvätt råd i förpackning. Men tänkt att välja ett tvättmedel utan parfym / zeoliter. Undvik sköljmedel och ättiksbehandling eftersom det kan minska livslängden på tygblöjor.

OBSERVERA att inlägget köpes separat. (Button Diapers inlägg)

Tillverkad i Kina

CPSIA certifierad.

Märken: Button Diapers (info)