Om oss

Lilla Moln är ett lite företag med nära föräldraskap i bakgrunden där jag Muhannd, tillsammans med min fru Maria och våra 3 barn vill visa att papporna också är intresserade av tygblöjevärlden. Jag sköter ekonomin, bokföring, kommunikation med Klarna, inköp och kommunikationen med leverantörer från olika märken, kan prata "tygblöjespråk", känner till alla sorter, modeller och en del märken,  kontomaterial, förpackningar, beställningar mm. Eftersom jag inte har Facebook konto och kan inte heller hantera sociala media som en företag behöver så är Maria som tar bilder och dela info på Instagram eller Facebook när hon har tid.

Vi vill bidra till en bättre framtid för miljön skulls och samtidigt uppmuntrar föräldrarna och att ha en annan alternativ en engångsblöjor. Tygblöjor är enkel, bra för plånbok och för miljö och som extra är det roligt! För oss är det viktig att föräldrarna njut av varje enskild blöjbyte med roliga prints, design, material, och allt som ingår i den här “tygblöjevärlden”.  Ett hus fri från "stinkande" kemikalier som engångsblöjor har (de mesta). 

Vi har en önskan också att föräldrarna börjar att göra ett medveten val av vilken typ av blöjor skall de använda till barn. Vi undrar varför tar vi för givet att till ens barn start på livet är det engångsblöjor som gäller. Inget fel med det såklart men det är den givetvis delen vi stör på. Vi önskar att flera föräldrar börjar att tänka vilket typ av blöja ska vi ha? Tygblöjor? Varför? hur ska det hjälpa barnen? och familjen? vilken impact skall vår val ha i familjen? i miljön? osv. Vi önskar en reflektion ang. blöjor och tidigt pottränning (EC).

Vår position på den globala klimatförändring, och vår relation med kunder i Sverige, ger oss en möjlighet att påverka framtidens konsumtion av engångsblöjor. Allt fler familjer får råd att köpa tygblöjor av hög kvalitet för det finns i olika priser från billigare till dyrare.

Vår mission är att vara din återförsäljare, med personlig service, bra utbud och produkter med högsta kvalitet. Vi vill vara denna lilla lokala webbutik dit ni vänder er för att söka råd, hjälp och bra produkter.     

Lilla Moln är ett lite webbshop som drivs som bisyssla vid "vanliga" jobb/studierna och familjelivet. Leveransen tar från 1 dag ibland upp till 4 dagar, beroende på hur mycket vi jobbar eller är upptagen hemma. Vi har tre barn 7, 6 och 1,5 år gamla. De tar nästan all av vår tid, därför ber vi er på förståelse om vi tar lite längre tid att svara på email.      

Lilla moln finns i Örby (Västra Gotland) i en villa nära skogen och skolor :-) Vi är medveten också att det finns grammatiska fel  på hemsidan men vi gör bara vår bästa. Vi försöker att skriva så tydligt och bra vi bara kan. Att vi använder 5 språk kan också vara härligt: Svenska, Engelska, Spanska, Turkiska, Arabiska. Har du som modersmål andra språk än Svenska är vi superglada att hjälpa dig om du har de nämnda språket.

        

Orgnr: 8508242354

Momsregistreringsnr: SE850824235401

Adress: Månsavägen 13, 511 31, Örby

E-post: kontakt@lillamoln.se

Mobil 0760267079, vi tar gärna och svarar SMS men inte samtal eftersom den här är privat mobil. Vi kan prata på telefonen efter bokad tid för samtal via email.

Se oss på Instagram

Kontakta oss för råd, hjälp eller förslag för nya produkter. Eller bara för att hälsa :-) Länk till kontaktformulär HÄR