Om oss

Lilla Moln är ett litet företag utan vinstmål med nära föräldraskap i grunden där jag Muhannd tillsammans med min fru Maria och våra tre barn vill visa att pappor också är intresserade av tygblöjevärlden. Jag sköter ekonomin, bokföring, kommunikation med Klarna, inköp och kommunikationen med leverantörer från olika märken. Vi kan prata "tygblöjespråk" och känner till alla sorter, modeller och en del märken. Min fru Maria hanterar våra sociala medier, tar bilder och delar information på Instagram och Facebook när hon har tid.

Tygblöjor är enkla, bra för plånboken och för miljön. Som en extra bonus är de fina och tygblöjor världen är rolig! För oss är det viktig att föräldrarna njuter av varje enskild blöjbyte med roliga prints, design, material, och allt som ingår i den här “tygblöjevärlden”. Ett hus fritt från kemikalier som många engångsblöjor medför.

Vi har givetvis en önskan att föräldrarna gör ett medveten val av vilken typ av blöjor skall de använder till sina barn. Vi ställer oss frågan om varför vi tar engångblöjor för givet? Vi önskar bredda diskussionen och öppna för frågor som:

- Vilken typ av blöja ska vi ha? 

- Tygblöjor? Varför? 

- Hur ska det hjälpa barnen? 

- Vilken typ av blöja funkar för vår familj? 

- Vilken påverkan har våra val för barnet, familjen?

Vi hoppas att flera reflekterar kring val av blöjor och tidig pottränning (EC).

Vår position i den pågående globala klimatförändringen tillsammans med vår relation med våra kunder i Sverige, ger oss en möjlighet att påverka framtidens konsumtion av engångsblöjor. Vår vision är att fler familjer har råd att köpa tygblöjor av hög kvalitet och därför erbjuda högkvalitativa blöjor i olika prisklasser. Vår mission är att vara DIN återförsäljare, med personlig service, brett utbud och produkter med bra kvalitet. Vi vill vara denna lilla lokala webbutik dit ni vänder er för att söka råd, hjälp och bra produkter. 

Lilla Moln är ett lite webbshop som drivs som bisyssla vid "vanliga" jobb/studierna och familjelivet. Leveransen tar från 1 dag ibland upp till 4 dagar, beroende på omständigheterna. Vi har tre barn 7, 6 och 1,5 år gamla som givetvis vill, och ska få ta del av, vår tid. Därför ber vi er på förståelse om vi tar lite längre tid att svara på era frågor. 

Lilla moln finns i Örby (Västra Gotland) i en villa nära skog och skolor :-) Vi är medveten också att det finns grammatiska fel  på hemsidan men vi gör bara vår bästa för att förbättra detta. Vi försöker att skriva så tydligt och bra vi bara kan. 

Har du behov av information på andra språk hanterar vi:  Svenska, Engelska, Spanska, Turkiska, Arabiska

Tveka inte att höra av dig! Vi blir glada av att kunna hjälpa dig samt att ha möjligheten att nå ut till fler familjer.


______________

Företags info:        

Orgnr: 8508242354

Momsregistreringsnr: SE850824235401

Adress: Månsavägen 13, 511 31, Örby

E-post: [email protected]

Mobil 0760267079, vi tar gärna och svarar SMS men inte samtal eftersom den här är privat mobil. Vi kan prata på telefonen efter bokad tid för samtal via email.

Se oss på Instagram

Kontakta oss för råd, hjälp eller förslag för nya produkter. Eller bara för att hälsa :-) Länk till kontaktformulär HÄR