Om oss

Lilla Moln är en liten företag med nära föräldraskap i bakgrund, där jag Muhannd tillsammans med fru och våra 3 barn vill visa att papporna är också intresserad om tygblöjevärlden.  Jag uppmuntrar papporna att ringa eller mejla mig för råd ang. tygblöjor!     

Vi på Lilla Moln vill skapa en bättre framtiden för miljön och samtidigt uppmuntrar föräldrarna och att ha en annan alternativ en engångsblöjor. Tygblöjor är enkel, bra för plånbok och för miljö och som extra är det roligt! För oss är det viktig att föräldrarna njut av varje enskild blöjbyte med roliga prints, design, material, och allt som ingår i den här “tygblöjevärlden”.  Ett hus fri från "stinkande" kemikalier som engångsblöjor har (de mesta).

Vår position på den globala klimatförändring, och vår relation med kunder i Sverige, ger oss en möjlighet att påverka framtidens konsumtion av engångsblöjor. Allt fler familjer får råd att köpa tygblöjor av hög kvalitet för det finns i olika priser från billigare till dyrare.

Vår mission är att vara din återförsäljare, med personlig service, brett utbud och produkter med bra kvalitet. Vi vill vara denna lilla lokala webbutik dit ni vänder er för att söka råd, hjälp och bra produkter.     

Lilla Moln är ett lite webbshop som drivs som bisyssla vid "vanliga" jobb/studierna och familjelivet. Leveransen tar från 1 dag ibland upp till 4 dagar, beroende på hur mycket vi jobbar eller som vi har hemma. Vi har tre barn 7, 6 och 1 år gamla. De tar som ni förstår 85% av vår tid, därför ber vi er på förståelse om vi tar lite längre tid att svara på email.      

Lilla moln finns i Örby (Västra Gotland) i en villa nära skogen och skolor :-) Vi är medveten också att det finns grammatiska felet  på hemsidan men vi gör bara vår bästa. Vi försöker att skriva så tydligt och bra vi bara kan. Plus att vi använder 5 språk: Svenska, Engelska, Spanska, Turkiska, Arabiska. Har du som modersmål andra språk än Svenska är vi superglada att hjälpa dig om du har de nämnda språket.

        

Orgnr: 8508242354

Momsregistreringsnr: SE850824235401

Adress: Månsavägen 13, 511 31, Örby

E-post: kontakt@lillamoln.se

Mobil 0760267079, vi tar gärna och svarar SMS men inte samtal eftersom den här är privat mobil. Vi kan prata på telefonen efter bokad tid för samtal via email.


Kontakta oss för råd, hjälp eller förslag för nya produkter. Eller bara för att hälsa :-) Länk till kontaktformulär HÄR