EXTRA INFO

Hej alla våra fantastiska kunder! 

Det är många som undrar vad händer med Lilla Moln :-) och det är bra på något vis. Vet ni att vi har lärt oss otroligt mycket under 6 år resa med våran moln?  Den här inlägg känns lite sorgligt, men på andra sätt full med hopp, glädje och önskan för framtiden. En framtid som kommer börja snart. 

Den här dagen kom: Lilla Molns läggs ner och lämnar plats till andra spännande saker som går i familjen. Vi har hittat andra roliga saker att investera vår till tid: Yrket/proffesion, hus/renovering, tre underbara barn. Maria kommer också börja universitetsstudier i samband med ny jobb. 

Under 6 år har vi försökt ta hand om dig som kund, vi har levererat inte bara materiella saker som tygblöjor mm, utan också en lite del av vem vi är. De små och stora paket hade önskan, dröm, vilja att göra rätt. Och vi är säker att du har känd det. 

Från och med idag (02/06)  kommer vi ta bort de slutsålda produkterna från hemsidan för att du lättare ska kunna se vad som finns kvar, inte så mycket men skynda innan allt tar slut. 

Vi planerar att stänga ner webbutiken slutet på Juni, kanske Juli, beroende på vad som finns kvar. Köpt de märken hos oss så du kan stödja oss på våran sista spring. Priserna kommer inte sänkas så otroligt mycket för att inte förlorar mer pengar och va i ekonomisk kris :-D . 

Vi vet att ni förstår den här beslut. 

Otroligt tacksam alltid för allt lärdom vi har från precis Er! 


Allt bäst,

Muhannd, Maria och våra tre små.