Allt-i-ett blöjor

Hur gör jag för att använda AiE tygblöjor? 

Enkelt! Välj en tygblöja för varje enskilt blöjbyte och ta på den på barnet. Efter 2 - 3 timmar är det dags för blöjbyte. Lämna den smutsiga blöjan i en öppen hink, en Pail Liner, Wetbag, tygpåse eller var du vill förvara de smutsiga blöjorna. 

Behöver jag skölja av tygblöjorna innan tvättdags?

Du behöver inte skölja av kissblöjor eller bajsade tygblöjor för nyfödd och upp till 6 månader då bajset löser sig i vattnet. När barnet börja äta fast föda måste du skölja av bajset i toaletten. När det är klar lämnar du den vid din förvaringsplats och tar en ny tygblöja på barnet. Klart! 

Hur många AiE tygblöjor behöver jag ha för heltidsanvändning?               

Enligt vår erfarenhet borde du ha tillgängligt mints mellan 25 - 30 tygblöjor AiE om du tvättar var tredje dag. Räkna ungefär 7 nattblöjor (samma AIO som på dagen men med extra inlägg i, så kallad booster på engelska). Om du byter tygblöjan var 3: dje timme behöver du då mellan 4-6 blöjor per dag. 

6 x 3= 18 "Dag" allt-i-Ett tygblöjor

7 nattblöjor (samma AIE tygblöjor med 7 extra inlägg i varje blöja. Totalt blir det 25 AiE och 7 inlägg. Tänkt att om du går under minimunantal tygblöjor och tvättar väldigt ofta kan det lätt påverka livslängden på tygblöjorna. De är slitstarka, men de som är gjorda i naturmaterial kan drabbas tidigare än de gjorda 100% polyester som mikrofiber och polyesterfleece. Använd tygblöjor i naturmaterial så som andra klädesplagg! 

Petite Crown

Allt-i-Ett tygblöjor där inlägget knäppas fast i tyget.

- Medföljer 2 inlägg som lätt går det att knäppa av för en bättre tvättning och tumling.

- Pocketfunktion för att lägga ett extra absoberande inlägg vid behöv.

- Torrkas snabbt för att vara ett AiE blöja.

- 100% Naturmaterial mot hudden.


Blümchen AIO