PRE_ORDER Sidoknäppta KoKoSi AIO MEDIUM- olika prints

255 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :( Använd kontaktformulär om du vill veta när påfyllning beräknas.

1# -KoSoSi förbeställning börjar  15 september och avlutas 19 september kl 22.00.

2# - Betalning sker via SWISH till 1235807706 (Muhannd Salihi /lille moln). Det är ingen app, utan du ska swisha manuellt totalt summa av din beställlning. Total summa står på din orderbekräftelse. Swish funkar bättre för en snabbare hantering av beställningarna. Om du väljer Klarna kommer fakturan aktiveras när vi skickar bestälningen.

3# - VIKTIGT: Om produkterna du beställde är slut hos leverantör kommer vi radera det från faktura eller återbetala via Swish. 

4# - Leverans 1 eller 2 veckor efter beställning. 

5# - Du kan samfrakta med andra produkter från Lilla Molns sortiment nu och får det när vi skickar preorder. 

6#- Vid frågor ang. förbeställning kontakta oss till kontakt@lillamoln.se

Tack för du valt att beställa hos Lilla Moln!

______________________________________________________

Kokosi sidoknäppta (Side Snaps)

KoKoSi sidoknäppta tygblöjor är en Allt-i-ett- tygblöja med ficka funktion vilket innebär att man har möjlighet att boosta vid behöv.  Har öppningar både fram och bak.  Inläggen är fastsytt i blöjan.  Har också en små PUL fickan på framsidan för att undvika läckage uppåt till kläder. Inläggen kan vika efter behov. Om du vill förstärka uppsugningen på framsidan, vik dubbelt inlägget och göm det under.  Tabbarna är också gjorda av PUL.

Storlekar enligt tillverkaren

För en perfekt passform det finns två storlekar. Vi upplever att båda storlekar (Medium och Large) kan användas tidigare en rekommenderat, från 4,5 kg Medium och vid 8 Large. Det beror också på barnets kroppsform.

Storlek M enligt tillverkaren 6-13 kg. OBS! Är ditt barn mellan 7 eller 8 Kg rekommenderar vi att välja storlek Large istället för att det ska finnas växtmån.

Material

Utsida av PUL (polyuretanlaminerad polyester) och insida är 2absorberande lager gjort av 82% bambusviskos, 18% polyester. PUL och tillverkning är i Polen.

Tvätt

Tvättas MAX i 60 grader. Vi rekommenderar hängtorka i första hand (av miljöskäl är mycket bättre) men även för att det förlänga livslängden på tygblöjor. Om du behöver torktumla de, man kan göra men på låg temperatur.

Välj ett tvättmedel utan zeoliter eller max 5%, utan parfym utan blekmedel. Tänk på att ättiksbehandling kan påverka livslängden på tygblöjor.