Kontakta oss

Tack för att du vill kontakta oss! 

Lilla Moln är ett lite webbshop som drivs som bisyssla vid "vanliga" jobb/studierna och familjelivet. Leveransen tar från 1 dag ibland upp till 4 dagar, beroende på hur mycket vi jobbar eller som vi har hemma. Vi har tre barn 7, 6 och 1,5 år gamla. De tar som ni förstår all vår tid, därför ber vi er på förståelse om vi tar lite längre tid att svara på email.      

Lilla moln finns i Örby (Västra Gotland) i en villa nära skogen och skolor :-) Vi är medveten också att det finns grammatiska felet  på hemsidan men vi gör bara vår bästa. Vi försöker att skriva så tydligt och bra vi bara kan. Plus att vi använder 5 språk: Svenska, Engelska, Spanska, Turkiska, Arabiska. Har du som modersmål andra språk än Svenska är vi superglada att hjälpa dig om du har de nämnda språket.

Läs mer "Om oss" här.

Ibland hamnar kontaktformulär i spam e-postmappen. Om vi inte svarar inom 48 timmar var vänlig och skicka oss epost till adress istället [email protected] Tack!

Orgnr: 8508242354

Momsregistreringsnr: SE850824235401

Adress: Månsavägen 13, 511 31, Örby

E-post: [email protected]

Mobil 0760267079, vi tar gärna och svarar SMS men inte samtal eftersom den här är privat mobil. Vi kan prata på telefonen efter bokad tid för samtal via email.


Hur kan vi hjälpa dig?