Allt-i-ETT-Thirsties NAIO (olika prints) - Knappar

325 kr
227 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :( Använd kontaktformulär om du vill veta när påfyllning beräknas.

Thirsties Natural One Size är en Allt-i-ett- tygblöja i 100% inre naturmaterial. One Size innebär att blöjan passar under hela blöjperioden (ca 4-18kg). Naturmaterial gör att denna blöjan har en hög uppsugningsförmåga tack vareblandningen hampa/bomull.. 

– Storlek

Den kan användas under hela blöjperioden, från 4 till 18 kg. Viktangivelserna är ungefärliga och beror på barnets kroppstyp och vad ni boostar/fyller dem med.

Knäppas med knappar på framsidan. Man kan välja storlek av blöjan med knapparna i mitten.

– Material

Outer – 100% polyester with waterproof TPU laminate
Inner Liner – 100% GOTS certified organic cotton
Inner Absorbency – 2 layers of 100% GOTS certified organic cotton
Inner Soakers – 8 layers of 55% hemp - 45% organic cotton

– Tvätt

Tvätta alltid blöjorna en gång före första anvs

Tvättas MAX i 60 grader. Vi rekommenderar hängtorkning i första hand (av miljöskäl är mycket bättre) men även det förlänga livslängden på tygblöjor. Om du behöver torktumbla de, man kan göra men på låg temperatur (max 60 grader).

Välj ett tvättmedel utan zeoliter eller max 5%, utan parfym utan blekmedel. Tänk på att ättiksbehandling kan påverka livslängden på tygblöjor.

Bajsblöjor töms först i toaletten, gärna genom att använda duschmunstycket över toaletten och spruta bort det värsta. Innan barnet börjar äta fast föda går dock att tvätta bort direkt i tvättmaskinen eftersom att bajset då är vattenlösligt.

Låt det helst inte gå mer än tre dagar efter att blöjan användes innan den tvättas.

Hängtorkning är bäst för miljön och gör att blöjorna håller längre. Just solsken är av samma anledning den bästa fläckborttagaren, men citrontvål eller galltvål är också bra.

Tillverkad i USA.

Tänk på att med alla naturmaterial uppnås full uppsugning först efter flera tvättar.