Prefold - Thirsties Duo Hampa

129 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :( Använd kontaktformulär om du vill veta när påfyllning beräknas.

I förpackningen ingår 1 st prefold tillverkad i en blandning av 55% hampa och 45% ekobomull. Det är ett inlägg som viks ihop för att passa i blöjan (skal eller pocket).

Det består av 2 lager i varje sida och 12 lagers när den är ihopvikt, vilket innebär att det har otroligt hög uppsugningsförmåga. Det är gjord av hampajersey knitted vilken gör att det en av de mjukaste prefold i markanden :-)

Du behöver en snappi eller blöjnål för att hålla ihop blöjan om man använder det som formsydd. Om det ska vara som inlägg behöver du inte snappi eller blöjnål. Den maximala uppsugningsförmågan uppstår efter 8 tvättar.

Thirsties Duo Hemp Prefolds är designad så att vattnet och luften kan cirkulera genom de 2 lager tyg, vilket möjliggör en noggrann rengöring med snabbtorkningstider.

Matcha med Thirsties Duo Wrap, Buttons OS, Buttons OS Super, Blueberry Capri, WeeCare Skal, Alvehamn formsydda pocket, Applecheeks storlek 1, 2  och OS.

Storlek:

Storlek 1: ca 32 *33 cm.

Storlek 2: 41 * 36 cm.

Material: 55% Hampa + 45% ekobomull (jersey).

Torktid: Medellång

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. Välj ett tvättmedel utan parfym eller zeoliter. Undvik sköljmedel. Av miljöskäl är det även bra att hängtorka istället för att torktumla.

Tillverkad i U.S.A

Läs Thirsties Tvättråd här.

OBS! Tvätta minst 1 gånger innan användning.

Maximalt uppsugningsförmåga efter minst 8 tvätt, behövs ej vara alla tvättar i rad.