Snap in AIO- Elskbar- One Size- Grasses

310 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :( Använd kontaktformulär om du vill veta när påfyllning beräknas.

Elskbar NATURAL SNAP-IN är en modern tygblöja med en riktig lyx känsla i dansk design. Med underbara könsneutrala mönster och högabsorberande inlägg i naturmaterial kan lätt vara en favorit i din samling!  Det bästa för de bästa!            

Elskbar reusable tygblöjor i One Size storlek kallas för Snap in AIO då medföljande inlägget knäpper fast i skalet som också har ett lager bambu. 

STORLEK

Det passar för de flesta barn mellan 6-18 Kg. Denna sort tygblöjor är mjuka, följsamma, ett brett resår på baksidan gjort det bekväm för barnet. 

Hur  SNAP-IN AIO Elskbarn tygblöja funkar?

Elskbar Natural Snap-In är en Allt-i-Ett tygblöja med smart design då inlägget kan knäppa av vilket möjliggör torktiden betydligt kortare. Hela tygblöjan behöver tvättas efter varje enskild användning då skalet har också ett absorberande lager.

NATURMATERIAL

Medföljer två inlägg, ett lång som du knäpper och viker beroende på barnet behov, och ett små för att använda som booster eller ensam för nyfödda.

Båda inlägg har tre lager bambu-bomull blandningBambu ger den extra uppsugningsförmåga som tygblöjor behöver och bomullen ger den extra mjukhet som just Elskbar har.

ANPASSA INLÄGG

Om ditt barn kissar lite du kan gärna prova om det räcker med den små inlägg. Det blir lätt att få en underbar passform. 

Om ditt barn kissar mycket du kan använda den långa inlägg och viker dubbel på framsidan. Det dunkar oftast bäst att ha mer uppsugning/absorberande material på framsidan. 

Du kan använda båda inlägg för längre stund, så som när du åker i bilen, tar promenad eller vid vila/natt.

Det finns 9 högansorberande lager bambu-bomull när du använder båda inlägg samtidig. 

Tack vare två inlägg du kan verkligen anpassa de efter ditt barn behov och kroppsform.

Blöjskalet har inbyggd ett lager bambuterry som ger ett extra lager absorberande material.

MATERIAL

BLÖJSKAL
Utsidan: 100% polyester, TPU laminerat
Insidan: 85% bambu 15% polyester

INLÄGG
Material: 70% bambu, 30% bomull

SKÖTSEL & TVÄTT
Efter varje använding skall hela blöjan lämnas i väntat på tvätt i en Pail Liner eller var du vill förvara ditt barn använda blöjor. 

Det är jätte viktig att knäppa av inlägget från skalet innan tvätt då risken för att de drar från skalinsidan är stor. Det kan orsaka skador i tyget om du inte knäpper de av. 

 Tvätta de i max. 60 grader med kall förtvätt.  

Använd ej sköljmedel, blekningsmedel eller andra sort kemikaliska produkter som kommer endast negativt påverkas livslängden. En bra tvättrutin är viktig! 

OBS! Varv 1000-1200. Stretcha inlägget direkt efter tvätt, gör lite platt inlägget med hjälp av händerna utan att stretcha för mycket. Torktumla i maskinen på låg värme och stretcha det emellan en gång då och då. Torka den INTE tills det blir helt torr i tumlare, låta den vara i rumstemperatur innan användning. Dessa inlägg går att ha den fina och mjuka hela tiden och du sköter de på rätt sätt. Kanterna blir "platta" om du gör dessa enkla tips.


TORKTUMBLING

Vi rekommenderar att hängtorka inlägg men de kan tumbla på LÅG VÄRME. 

Blöjskalet skall INTE torkas i tumlare då det kan påverka TPU det lager.

När du tar de ute från tvättmaskinen dra inte resårna, inte heller TPU/skal. 

Designad i Denmark

Tillverkad i Kina med kärlek, etik och hänsyn till människor.


For information in English please click HERE.

Para más información en espanol pincha AQUÍ

Om Elskbar / About Elskbar / Sobre Elskbar