Sidoknäppta KoKoSi AIO MEDIUM- olika prints

255 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :( Använd kontaktformulär om du vill veta när påfyllning beräknas.

Kokosi sidoknäppta (Side Snaps)

KoKoSi sidoknäppta tygblöjor är en Allt-i-ett- tygblöja med ficka funktion vilket innebär att man har möjlighet att boosta vid behöv.  Har öppningar både fram och bak.  Inläggen är fastsytt i blöjan.  Har också en små PUL fickan på framsidan för att undvika läckage uppåt till kläder. Inläggen kan vika efter behov. Om du vill förstärka uppsugningen på framsidan, vik dubbelt inlägget och göm det under.  Tabbarna är också gjorda av PUL.

Storlekar enligt tillverkaren

För en perfekt passform det finns två storlekar. Vi upplever att båda storlekar (Medium och Large) kan användas tidigare en rekommenderat, redan från 4 kg Medium. Det beror också på barnets kroppsform.

Storlek M enligt tillverkaren 6-13 kg. OBS! Är ditt barn mellan 6 eller 7 Kg rekommenderar vi att välja storlek Large istället för att det ska finnas växtmån.

Material

Utsida av PUL (polyuretanlaminerad polyester) och insida är 2absorberande lager gjort av 82% bambusviskos, 18% polyester. PUL och tillverkning är i Polen.

Tvätt

Tvättas MAX i 60 grader. Vi rekommenderar hängtorka i första hand (av miljöskäl är mycket bättre) men även för att det förlänga livslängden på tygblöjor. Om du behöver torktumla de, man kan göra men på låg temperatur.

Välj ett tvättmedel utan zeoliter eller max 5%, utan parfym utan blekmedel. Tänk på att ättiksbehandling kan påverka livslängden på tygblöjor.