Sidoknäppta KoKoSi AIO LARGE- SISTA KVAR! olika prints

260 kr
235 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :( Använd kontaktformulär om du vill veta när påfyllning beräknas.

Kokosi sidoknäppta (Side Snaps)

KoKoSi sidoknäppta tygblöjor är en Allt-i-ett- tygblöja med ficka funktion vilket innebär att man har möjlighet att boosta vid behöv.  Har öppningar både fram och bak.  Inläggen är fastsytt i blöjan.  Har också en små PUL fickan på framsidan för att undvika läckage uppåt till kläder. Om du vill förstärka uppsugningen på framsidan, vik dubbelt inlägget och göm det under, på framsidan. Tabbarna är också gjorda av PUL.

Storlekar enligt tillverkaren

Vi upplever att båda storlekar kan användas tidigare en rekommenderat, från 4,5 kg Medium och vid 8 den Large. Det beror också på barnets kroppsform.

Storlek Large (10-17 Kg). Lilla Moln upplever att Large kan användas redan från 8Kg.

Material

Utsida av PUL (polyuretanlaminerad polyester) och insida är 2absorberande lager gjort av 82% bambusviskos, 18% polyester. PUL och tillverkning är i Polen.

Tvätt

Tvättas MAX i 60 grader. Vi rekommenderar hängtorka i första hand (av miljöskäl är mycket bättre) men även för att det förlänga livslängden på tygblöjor. Om du behöver torktumla de, man kan göra men på låg temperatur.

Välj ett tvättmedel utan zeoliter eller max 5%, utan parfym utan blekmedel. Tänk på att ättiksbehandling kan påverka livslängden på tygblöjor.