I lager.

Nattblöja Formsydd - Thermo & bomullsvelour- One size- KoKosi

197 kr

Kokosi formsydda är en inne tygblöja med hög uppsugningsförmåga och kan användas som nattblöja tack vare den 4 lager bambuviskos inlägg som följ med, när man viker det ihop kommer till 8 lager bambuviskos (och beroende på hur du viker inlägg kan det anpassas mer uppsugning dit ditt barn behöver). Den är sydd i mjukt bomullsvelour och är utformad som en pocketblöja så att su enkelt kan kan stoppa ett eller flera inlägg i så att det passar just ditt barn.  Funkar också på dagen såklart om du vill att barnet ska ha en torrskikt.

Färgknappar kan skiljas från produktbilden (det kan komma med Beige/Vita, svarta/beige eller grå/vita.  Färgen är mer som en pastel-orange, inte så stark som produktbilden visar.

OBS! formsydda behöver en vattenavvisande blöjbyxa i ull/PUL/TPU. Kolla vilka vi har HÄR. Det passar till Buttons, Petite Crown och Alma och Olmo ullbyxa.

Material: 

Formsydd (pocket). Strechig och mjukt. Thermo mot huden (100%polyester) + 80% bomull / 20% polyester på utsidan (bomullsvelour).

Inlägg: 4 lager bambuviskos (85% bambu 15% polyester). Overlockad med lila kanter.

Storlek: 

Passar för de flesta barn från från ca 4 kg till 14/15 Kg. Enligt tillverkaren skulle även passa för 18 kg men vi ser detta för mycket optimist. 

OBS! Viktangivelserna är ungefärliga och beror på barnets kroppstyp och vad ni boostar/fyller dem med.

Tvätt:

Tvätta blöjorna i 60 grader med oparfymerat tvättmedel utan zeoliter och mindre än 5% tvål . Vi rekommenderar 1000 centrifugerings varv i tvättmaskinen. Blöjor slitas mycket av hög centrifugering, speciell de som har naturmaterial som bomull, hampa eller bambu. 

Använd inte sköljmedel eller blekmedel.

OBS! det kan färga av sig lite under de första tvättar. Handtvätta eller en kort förtvätt funkar också bra.

Tvätta alltid blöjorna en gång före första användning. Tänk på att full uppsugning för naturmaterial uppnås först efter flera tvättar.

Bajsblöjor töms först i toaletten, gärna genom att använda duschmunstycket över toaletten och spruta bort det värsta. I

Kom ihåg att separera byxblöjorna från inläggen innan du stoppar dem i tvättmaskinen.

Låt det helst inte gå mer än tre dagar efter att blöjan användes innan den tvättas.

Hängtorkning är bäst för miljön och gör att blöjorna håller längre. Just solsken är av samma anledning den bästa fläckborttagaren, men citrontvål eller galltvål är också bra.

Materialen är Oeko-Tex-certifierade, säkra för barn, tillverkade i Polen.