I lager.

MILOVIA BLÖJBYXA SMALL ca 2,5 - 7 kg

184 kr

Milovia Blöjbyxa Small är en tygblöja i hög kvalitet med fantastiska fina mönster och mjuk material. Detta är en ”New Born” skalbyxa och det passar det flesta barn mellan ca 2,5 - 7 kg. Storleken regleras med knappar på framsidan och i midjan. En bred sår i ryggen ger en bekväm känsla för barnet. Inlägget ärre alltid på rätt plats tackvare flickan i fram och baksidan. Det passar därför de flesta barn under hela blöjperioden. Det används som vattentätt skydd över en vikblöja eller en formsydd tygblöja, men de kan även användas tillsammans med handdukar eller andra rektangulärt inlägg.

Blöjan består av ett vattentätt yttertyg  (polyuretanlaminerad polyester) med två flickar (100% polyesterfleece).

Det medföljer EJ inlägg. Man stoppar inlägget in i flickar beroende på barnens behövs. Vi rekommenderar att stoppa två inlägg plus ett booster för natten. Man kan också kombinera inlägget som man vill: ett smal för nyfödda plus någon booster, ett large för större barn plus booster. Det ska du lära dig 

Vid blöjbyte behöver ofta man bara byta inlägget (absorberande del) och stoppa en ren inlägg mellan flickarna. Skalet går att använda flera gånger under dagen om du känner att det är fräsch, ren och ej fuktiga. Detta gör att du inte behöver ha lika många blöjbyxor som inlägg.

För heltidsanvändning kan man behöva ca 4-6 blöjbyxor och 22-26 inlägg (absoberande del vikblöja / prefold / insert / booster osv). OBS! det ingår ej inlägg!!

Tvättråd: Tvätta max i 60 grader. Hängtorka.

Storlek
Small: 2,5 – 7 kg

Material
Fickor
Microfleece, 100% polyester

Utsida
100% Polyuretanlaminerad polyester (PUL)

Tillverkad i EU

100% European Fabrics

Pb Free