I lager.

Inlägg Elskbar One Size

120 kr

Med Elskbars extra inlägg av bambu och ekologisk bomull har du möjlighet att ha ännu mer nytta av dina Natural Snap-In-blöjor One Size.

Elksbar inlägg är tillverkad av hög absorberande material. 

Inläggen kommer som ett set - ett lång inlägg och en booster. Exakt samma inlägg du får när du köper en Natural Snap-In-blöja One Size.

De är snygga och mjuka och superabsorberande och den långa inlägg ger många möjligheter att vika precis där ditt barn kissar mest.

Fördelen med extra inlägg är att du kan ha fler inlägg i omlopp. Ofta torkar själva blöjskalet snabbare än inlägget, så här kan det hjälpa att återanvända skalet med extra rena inlägg. Om ditt barn bara har kissat lite när du byter blöjor kan du välja att bara byta inlägget och återanvända blöjskalet. Dessutom kan du använda de extra korta inlägg för att öka absorptions på dina blöjor för långa stunder eller på natten.

SPECIFIKATIONER

INLÄGG

Material
70% bambu
30% ekologisk bomull


SKÖTSEL & TVÄTT
Efter varje använding skall hela inlägg lämnas i väntat på tvätt i en Pail Liner eller var du vill förvara ditt barn använda blöjor. 

Det är jätte viktig att knäppa av inlägget från skalet innan tvätt då risken för att de drar från skalinsidan är stor. Det kan orsaka skador i tyget om du inte knäpper de av. 

Tvätta de i max. 60 grader med kall föttvätt och kall sköljning.  

Använd ej sköljmedel, blekningsmedel eller andra sort kemikaliska produkter som kommer endast negativt påverkas livslängden. En bra tvättrutin är viktig! 

OBS! Varv 1000-1200. Stretcha inlägget direkt efter tvätt, gör lite plat inlägget med hjälp av händerna utan att stretcha för mycket. Torktumla i maskinen på jätte låg värme och stretcha det emellan en gång då och då. Torka den INTE tills det blir helt torr i tumlare, låta den vara i rumstemperatur innan användning. Dessa inlägg går att ha den fina och mjuka hela tiden och du sköter de på rätt sätt. Kanterna blir "platta" om du gör dessa enkla tips.

TORKTUMBLING

Vi rekommenderar att hängtorka inlägg men de kan tumbla på LÅG VÄRME. 

Designad i Denmark

Tillverkad i Kina med kärlek, etik och hänsyn till människor.