EasyFree (AI3)- PopoliniS (2.5-5-6 kg)

310 kr
119 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :( Använd kontaktformulär om du vill veta när påfyllning beräknas.

EasyFree från Popolini är en "All-in-3 delar" system: dvs att tygblöjan består av 3 delar  plus nappyfree funktion, allt i ett paket.

Storlek Small  (2,5-5-6 kg)  

Paketet består av 4 delar:

1. Skal/Cover: Skal gjord av ekologisk bomull med kardborreband som fäster på ryggen. Muddarna i maggen och benet är gjord av mjuk ekologisk bomull. Ett extra band finns för nappy-free anvöndning som fäster till blöjan begon knappar lika som på BH.  (Se video)

2.  Pouch (inner-nappy): gjord av polyurethane coated polyester, det här är det viktigaste delen för a tygblöjor ska inte läckas . Pouchen är gjord för att hålla tätt och undvika läckage. Vätskan hålle inne i puchen som absorberar av inlägg.

3. Inlägg: Inlägg fäster inuti pouchen med knappar som håller inlägg på rätt plats. Inläggen har en praktiskt pocket om man vill lägga ett extra inlägg i som t.ex EasyFree Booster Liner (not included).

4. Nappy-free belly-strap/band: För att kunna använda blöjan EasyFree som EC (elimination communication) tygblöjan man måste använda the maggen-band som fäster i magmuddarna. Det gör att man kan öppna tygblöjan utan att behövas ta av helt. Det hjälper dig mycket för att ge barnet möjlighet att avföra i toileten, i pottan eller om det gäller amninsgbajs, i handfattet.

Fördelar av EasyFree:

Nätt tygblöja.

Mindre tvätt då man kan använda samma pant and pouch för flera gånger innan tvätt behövs.

Lätt att använda och byta. Man ofta behöver byta inlägg bara, torka pouchen om det är kiss och lägg i den en ny inlägg. Om pouchen är smutsigt byter man pouchen+inlägg. Knäpp en ren pouch och inlägg. Återanvänd pantsen.

Smidigt för tidigt pottränning.

Superbra passform och storlekar.

Bra uppsugningsförmågan av alla inlägg men tanken på att bebis ska kissa/bajsa i toaletten. Man kan även stoppa ett extra lite inlägg i fickan av stora inlägg.

Tycker det är en perfekt barnvakt blöja då man behöver byta bara inlägg i det mesta fall.

Enkelt och snyggt!!

Material: 

Skal: 100% organic cotton (print leaves, I poplin) .

Pouch: 100% polyester with polyurethane coating

Inlägg: inne absorberande delen: 50% polyester+ 50% viskos. Mot hudden:  100% organic bomullfrotté

Tvättråd:

Skal/pant: Tvätt 40°C ! Mjuktvätt om det går. Detta hjälper blöjan att hålla fin längre.

Pouch  60°C

Inlägg 95°C

Tips: Tvätt innan användning mist 1-3 gånger för att öka uppsugningen av inlägg. Tvätta alltid alla textilplagg inna användning för att ta bort eventuella rester.