I lager.

Buttons skal OS (ca 4 - 15 kg)

165 kr
80 kr

One Size skalbyxa från Buttons Diapers (Ai2, två delar system, inlägg ingår ej)

Buttons Diapers blöjbyxor är ett vattentätt skal som passar att använda med sina originella inlägg men också med alla typer av formsydda, vikblöjor eller prefolds. Originalinläggen knäpps fast med tryckknappar i blöjskalet.

Storleken anpassas med hjälp av tryckknappar på framsidan.

Knäppning sker med knappar, och på grund av att resåren i magen, rygg och ljumskarna är det lätt att få till en perfekt passform.

Två lager av PUL genom hela blöjskal.

Dubbelskydd/resor runt benen.

Resor i midjan på rygg och mage.

En knapprad i midjan.

Kompatibel med  Buttons Diapers inlägg (med knappar) storlek small och large.

Storlek One Size: 4 - 15 kg (9-35 lbs)

Tänkt att när du välja att använda ett två delat blöjsystem som Buttom Diapers (blöjskal+inlägg) behöver du inte byta blöjbyxan vid varje blöjbyte - det räcker att du byter den inläggen (absobverande delen). Insidan av blöjbyxa går att torka av med en tvättlapp innan du lägger i ett nytt inlägg. Man kan också lämna den skal lufta lite stund och ta en ny. Man roterar blöjskalet. Blöjbyxorna behöver du bara tvätta när de blir smutsiga eller om du vill. Detta gör att du vanligtvis  behöver ca 3-5 blöjbyxor för heltidsanvändning och ca 24 absorberande inlägg. Får en dag det räcker kanske med 3 blöjskal och 15 inlägg. Men det också beror på barnen behovs, familjens rutiner, tillgång till egen tvättmaskin eller inte, om ni praktisera EC eller inte. Så prova dig gärna vad som passar er bäst.

Material: PUL (polyuretanlaminerad polyester)

Tvättråd:

Tvättas i max 60 grader. Behöver ej torktumla. Det torkar super snabbt i rumstemperatur så av miljöskäl är det även bra att hängtorka.

Läs gärna tvätt råd i förpackning. Men tänkt att välja ett tvättmedel utan parfym / zeoliter. Undvik sköljmedel. Tänk på att ättiksbehandling kan minska livslängden på tygblöjor.

OBSERVERA att inlägget måste köpa separat. (Button Diapers inlägg)

Tillverkad i Kina

CPSIA certifierad.

Märken: Button Diapers (info)