Buttons Diapers Blöjskal New Born (ca 3 - 5,5 kg)

155 kr
75 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :( Använd kontaktformulär om du vill veta när påfyllning beräknas.

New Born skalbyxa från Buttons Diapers (Ai2, två delar system, inlägg ingår ej)

Buttons Diapers blöjbyxor är ett vattentätt skal som passar att använda med sina originella inlägg (st small) men också med alla typer av formsydda blöjor, vikblöjor eller prefolds i New born storlek. Inläggen knäpps fast med tryckknappar i blöjskalet. Skalet har broderat logo på baksidan.

Storleken anpassas med hjälp av tryckknappar på framsidan.

Passar de flesta barn mellan ca 3 - 5,5 kg.

Knäppning sker med knappar (två radknappar) , och på grund av att resor i magen, rygg och ljumskarna är det lätt att få till en perfekt passform.

Två lager av PUL genom hela blöjskal.

Dubbelskydd/resor runt benen.

Kompatibel med alla Button Diapers inlägg i New Born storlek (med knappar).

Storlek New Born: ca 3 - 5,5 kg

Tänkt att när du välja att använda ett två delat blöjsystem som Buttom Diapers (blöjskal+inlägg) behöver du inte byta blöjbyxan vid varje blöjbyte - det räcker att du byter den inläggen (absorberande delen). Insidan av blöjbyxa går att torka av med en tvättlapp innan du lägger i ett nytt inlägg. Man kan också lämna den skal lufta lite stund och ta en ny. Man roterar blöjskalet. Blöjbyxorna behöver du bara tvätta när de blir smutsiga eller när du vill. Detta gör att du vanligtvis  behöver ca 3-5 blöjbyxor för heltidsanvändning och ca 24 absorberande inlägg. Får en dag det räcker kanske med 3 blöjskal och 15 inlägg. Men det också beror på barnen behovs, familjens rutiner, tillgång till egen tvättmaskin eller inte, om ni praktisera EC eller inte. Så prova dig gärna vad som passar er bäst.

Material: PUL (polyuretanlaminerad polyester) 2 pager PUL.

Tvättråd:

Tvättas i max 60 grader. Behöver ej torktumla. Det torkar super snabbt i rumstemperatur så av miljöskäl är det även bra att hängtorka.

Läs gärna tvätt råd i förpackning. Men tänkt att välja ett tvättmedel utan parfym / zeoliter. Undvik sköljmedel och ättiksbehandling eftersom kan minska livslängden på tygblöjor.

OBSERVERA att inlägget  köpes separat. (Button Diapers inlägg)

För bilderna se hit: https://www.instagram.com/p/BXpapRQFsx6/?taken-by=lille.moln

Tillverkad i Kina

CPSIA certifierad.

Märken: Button Diapers (info)