I lager.

Booster - Nyfödd inlägg Elskbar

75 kr
65 kr

Med denna fantastisk Elskbar booster / nyfödd inlägg kan du nu förstärka dina barns blöjor ännu mer med extra absorberande material. Kanske har du ett barn som kissar extra mycket under natten? på förskolan byter de inte så ofta som du gör? i såna situationer det uppskattas att ha några lager extra. 

Inlägget är ett fyrkantig tygstycke som du viker efter passform på dina Elskbar tygblöjor (eller andra märke), det finns inte särskilda sätt att vika de utan du bestämmer hur den ska anpassa sig. 

Boostern mäter 25 x 27 cm och består av tre lager mjukt och superabsorberande bambufrotté.

Inlägget kan användas när din tygblöja inte suger tillräckligt i sig själv och behöver mer absorbtion för att hålla tätt och längre stund. Kan också användas för längre stunder så som på resor eller som booster för natten.

Vik booster dubbelt och ge dina Elskbar one size blöja eller någon annan blöja 6 lager extra.

Om du använder Elskbars nyfödda blöjor kan du välja att köpa flera inlägg. Fördelen med extra inlägg är att du kan ha fler inlägg i omlopp än blöjskal. Ofta torkar själva blöjskalet snabbare än inlägget, så här kan extra inlägg göra sitt och du behöver inte vänta på att de andra inlägg torkas. Om ditt barn bara har kissar lite när du byter blöjor kan du välja att byta inlägg och återanvända blöjskalet.

Det här inlägget är detsamma som du får när du köper en Natural Newborn-blöja, den har inte knapp att knäppa i skalet dock. Du kan därför använda det med andra blöjor. 

BOOSTER

Material
85% Bambu
15% Polyester
Mått
25 x 27 cm och består av tre lager bambufrotté.