I lager.

Blümchen Pocket KNAPPAR (3-16kg) - Utan inlägg

99 kr

Blümchen pocketblöja är en tygblöja med fantastiska och fina mönster. Detta är en "One Size" blöja och det passar det flesta barn mellan ca 3-16 kg. Storleken regleras med knappar på framsidan och i midjan. En bred resår i ryggen ger en bekväm känsla för barnet.

Blöjan består av ett vattentätt yttertyg, och ett tunt polyestertyg (fuskmocka) på insidan. Fuskmockan känns svalt och torrt mot huden. Genom en öppning i fuskmocka-tyget stoppar man in ett eller två inlägg (absorberande del). 

OBS! inlägg (absorberande del ) köpes separat! .

Inlägg som passar: Thirsties hampa&bomull, Blümchen svarta mikrofiber, Blümchen ekobomull, Blümchen bambuviskos, limpvikt vikblöja, prefolds, mm. Kolla alla inlägg HÄR.

Man stoppar inlägget in i fika beroende på barnens behövs. Vi rekommenderar att stoppa två inlägg plus ett booster för natten. Man kan också kombinera inlägget som man vill: ett smal för nyfödda plus någon booster, ett large för större barn plus booster. Med booster menas ett litet extra inlägg som kommer försäkrad en bra uppsugning.

Vid blöjbyte behöver man lämna allt i tvättkorgen och ta en helt ren pocket tygblöja. Skalet går ej att använda flera gånger under dagen då fuskmockan blir fuktig. Det går dock att handtvätta, torka och återanvända men rena inlägg. Om det var bajs på, då måste man maskintvätta.

Storlek
One Size: 3 - 16 kg

Material
Insida
Fuskmockan 100% polyester (mot huden)

Yttertyg
100% polyuretanlaminerad polyester