I lager.

ALMA & OLMO Knäppblöja- Klassisk Marinblå

495 kr


VIKTIG ullskalet är MADE TO ORDER (Sytt på beställning)

OBS! ALMA & OLMO ullskal är sytt för hand och på beställning och sydda efter Alma och Olmos mönster och standardstorlekar. 

LEVERANS blir då efter 1 eller max. 2 veckor. Om du beställer andra produkter i samma order kommer det att skickas alltillsammans.


BESKRIVNING  

Alma och Olmo kan lätt vara de bästa ullskal från marknaden av många anledningarsytt  beställning och med eget mönster i Stockholm med 100% merinoull 

Knäppmodellen väljer du som vill ha möjlighet att knäppa av och på blöjan på ditt barn. Under knäppblöjan kan du använda valfritt system såsom inlägg, prefold, vikblöja eller formsydd blöja. Det finns plats för en rejäl formsydd blöja utan att skalet sedan blir klumpigt med ett mindre inlägg.
Knäppblöjan är sydd i mjuk, interlockstickad, merinoull i dubbla lager vilket gör den nätt och följsam.
Blöjan sitter på plats utan resårer i midja och har endast resår i läckbarriärren vid benen – allt för att blöjan ska vara så bekväm som möjligt för ditt barn.
Dubbla knapprader med möjlighet att reglera storlek kring ben och midja efter behov.
 

SKÖTSELRÅD 

HUR TVÄTTAR JAG BLÖJORNA? 

Som tvättrådet i blöjskalen läser ska du alltså handtvätta blöjskalen och temperaturen ska inte överstiga 30 grader. Lägg den fuktiga blöjan i en ren handduk och pressa med hjälp av den ut överflödigt vatten ullen är obehandlad ska du använda tvättmedel avsett för just ull. 

Tvätta eller kura ullblöjorna av olika färger separat då det kan färga av sig.

HUR OFTA SKA JAG TVÄTTA BLÖJORNA? 

Du tvättar ull-skalen ungefär en gång i månaden eller vid behovEfter tvätt och innan första användningen ska ull-skalet kuras med lanolin för att kunna stå emot och hålla väta. 

VAD SKA JAG HA I MIN ALMA OCH OLMO BLÖJA? 

Under knäppblöjan kan du använda valfritt system såsom inlägg, prefold, vikblöja eller formsydd blöja. Det finns plats för en rejäl formsydd blöja utan att skalet sedan blir klumpigt med ett mindre inlägg. Lilla Molns favorit formsydd är THIRSTIES (se här) och vikblöjor från Polska KoKoSi  (finns också här).

STORLEKSGUIDE

Knäppblöja

 XSSML
Midja40-4545-4848-5252-53
Stuss40-4646-5050-5555-57
Stl cl*56/6868/8080/9292/98

* Stl cl ska ses som en fingervisning. Vi rekommenderar alltid att ni mäter barnet.

MATERIAL  

100% Merinoull 

Tyget Alma och Olmo använder till skalen är ekologiskt och IVN-certifierat och självfallet är ullen mulesingfri.

Handgjorda i Stockholm