Tygblöjor

Hos Lilla Moln hittar du ett bra sortiment av tygblöjor, alla är testade av oss och vi säljer det som vi själva skulle betala för. Inköpsprocess är väldigt energikrävande för det finns oändligt märken, modeler, material, mm. Vi uppskattar därför att du skickar oss era förslag så att vi beställer precis vad du vill.  

Kontaktförmulär

Varför just tygblöjor?

Bland alla olika anledningar en familj/person har för att använda tygblöjor finns tre stora delar: för ekonomi, för hälsan och för miljöns skull. Sen finns självklart en massa andra anledningar som passar just dig. För många personer så luktar tygblöjor mycket mindre.  Det stinkande lukt av smutsiga plastblöjor som aldrig släpper minnen: En hink med veckans använda plastblöjor direkt till soptunnan. Lukten kan t.o.m orsaka huvudvärk p.g.a kemikalier.

Har man rena blöjor alltid hemma så är man extraglad. Slut med att åka till affären i sista minut! På så sätt slipper du sophantering av plastblöjor och en massa kg mindre i sopberget.

Av andra anledning så är tygblöjor snällare mot barnets hud samt att vi borde försöka tänka på miljön. Sen är de mycket snyggare!

Genie - Gpant (Ai3)
160 kr 319 kr
EasyFree (AI3)- Popolini
199 kr 310 kr
Blöjskal - WeeCare Easy
165 kr 220 kr
Buttons Wetbag 34* 61 cm
129 kr 179 kr
Clutch Blueberry
69 kr 289 kr