Tygblöjor

Hos Lilla Moln hittar du ett enkel sortiment av tygblöjor, alla är testade av oss och vi säljer det som vi själva skulle betala för. Inköpsprocess är väldigt energikrävande för det finns oändligt märken, modeler, material, mm. Vi uppskattar därför att du skickar oss dina förslag så att vi beställer precis vad du vill. 

Kontaktförmulär

Varför just tygblöjor?

Bland alla olika anledningar en familj/person har för att använda tygblöjor finns tre stora delar: för ekonomi, för hälsan och för miljöns skull  Sen finns självklart en massa andra anledningar som passar just dig. För många personer så luktar tygblöjor mycket mindre.  Det stinkande lukt av smutsiga plastblöjor som aldrig släpper från minnen: En hink med veckans använda plastblöjor direkt till soptunnan. Lukten kan t.o.m orsaka huvudvärk p.g.a kemikalier.

Har man rena blöjor alltid hemma så är man extraglad. Slut med att åka till affären i sista minut! På så sätt slipper du sophantering av plastblöjor och en massa kg mindre i sopberget.

Av andra anledning så är tygblöjor snällare mot barnets hud samt att vi borde försöka tänka på miljön. Sen är de mycket snyggare!